head_banner

Babagan Kita

Babagan KellyMed

"Tenaga nggawe ilmu pengetahuan lan teknologi - Ilmu lan teknologi nggawe nilai - Nilai nggawe merek "

fa

Kekuwatan

Diadegake ing taun 1994, Beijing KellyMed Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu R&D, manufaktur lan pemasaran sistem infus, didhukung dening Institut Mekanika, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina.

Fasilitas Manufaktur, Pusat R&D, Divisi QC, Divisi Penjualan Dalam Negeri, Divisi Penjualan Int'l, lan Pusat Dhukungan Pelanggan didegake ing sangisore KellyMed.

Insinyur utama ing Fisika, Radiasi Inframerah, Elektronik, Ultrasonik, Otomasi, Komputer, Sensor lan Mekanik.

Ngelmu

30 paten diwenehake dening Kantor Kekayaan Intelektual Negara China. KellyMed wis disertifikasi ISO13485. Umume produk ditandhani CE.

Ing taun 1994, KellyMedngembangake Pompa Infus buatan China sing pertama. Pak Qian Xinzhong, mantan Menteri Kesehatan nulis prasasti kanggo inovasi kita.

Perusahaan saiki ngasilake peralatan kelas internasional, sing didol ora mung ing China, nanging uga diekspor menyang luwih saka 50 negara ing saindenging Eropa, Oceania, Amerika Selatan lan Asia.

Fasilitas manufaktur 3000 meter persegi peralatan medis. Fasilitas manufaktur 5000 meter persegi disposable medical.

IMG_2514
666

Produk Range peralatan medis:

1.Pompa Inkusi
2.Pompa Sirkuit
3. Pompa ACI
4. Stasiun Docking
5. Kompresi Pneumatik sing intermiten
6.Pompa Panganan

Produk Range obat medis:

1.Feeding Set

2. Tube Tube

Kepiye Kita Tuwuh

KellyMed, minangka nomer 1 ing lapangan iki suwene 27 taun:

1. Ing taun 1994, KellyMed ngembangake Pompa Infus buatan China sing pertama.

2. Ing taun 1994, minangka pabrikan Infusion Pump kaping pisanan ing China, KellyMed kacathet ing "Program Promosi Nasional Prestasi Teknologi".

3. Ing taun 1998, KellyMed kacathet ing "Hi-Tech Enterprise".

4. Ing taun 2001, KellyMed kacathet ing "Program Promosi KKM".

5. Ing taun 2012, KellyMed diwenehi wewenang minangka pemasok OEM Terumo unik kanggo Pompa Infus lan Pompa Syringe ing China.

6. Saka 2010 nganti 2020, KellyMed minangka pangsa pasar nomer 1 (jumlah) Pompa Infus ing China.

tc
IMG_1457

● Ing taun 1994, KellyMed ngluncurake Infus Pump buatan China pertama.

● 30 taun fokus ing teknologi infus.

● Pamasangan taunan 50.000 Pompa Infus lan Pompa Syringe.

● Pelanggan ing saindenging jagad saka luwih saka 60 negara.

● 100+ mitra lan distributor ing luar negeri.

● Pabrik peralatan medis 3000+ meter persegi.

● 5000+ fasilitas produksi peralatan medis kanggo méter persegi.

Pameran

zz
cc
aa