head_banner

Pompa Pakan Enteral

  • Kangaroo Tube Feeding Pump Enteral Nutrition Feeding Pump Match Kangroo Consumables KL-5041N with Automatic Flush Function

    Pompa Makan Kanguru Tabung Kanguru Pompa Pakan Nutrisi Enteral Pertandhingan Kangroo Konsumsi KL-5041N kanthi Fungsi Flush Otomatis

    Fitur:

    1. Prinsip teknik utama: Rotary kanthi fungsi flush otomatis, cocog karo konsumsi Kangroo

    2. Macem-macem:

    -.pilihan saka 6 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

    -Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

    3. Efisien:

    -.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

    -.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

    4. Sederhana:

    -. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

    -Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

    -. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

    -. Pangopènan sing Gampang

    5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

    6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg kanggo nutriton enteral, cocog karo konsumsi Kangroo

    7. Multi-basa kasedhiya

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif

     

     

  • Dual Feeding Pump with Automatic Flush Function Enteral Nutrition Pump use in ICU KL-5051N

    Pompa Pakan Ganda kanthi Pompa Nutrisi Enteral Function Entertain Otomatis sing digunakake ing ICU KL-5051N

    Fitur:

    1. Prinsip teknik utama: Rotary kanthi fungsi flush otomatis

    2. Macem-macem:

    -.pilihan saka 6 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

    -Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

    3. Efisien:

    -.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

    -.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

    4. Sederhana:

    -. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

    -Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

    -. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

    -. Pangopènan sing Gampang

    5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

    6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg kanggo nutriton enteral, bentuk T sing bisa dikembangake dening awake dhewe

    7. Multi-basa kasedhiya

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif

  • Portable Enteral Feeding Pump Nutrition Infusion Pump KL-5031N

    Pompa Panganan Infus Pakan Enteral Portable KL-5031N

    Fitur:

    1. Prinsip teknik teknik: Rotary

    2. Macem-macem:

    -.pilihan saka 5 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

    -Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

    3. Efisien:

    -.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

    -.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

    4. Sederhana:

    -. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

    -Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

    -. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

    -. Pangopènan sing Gampang

    5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

    6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg saka pompa panganan menyang panganan sing wis ditemtokake kanggo njamin akurasi lan keamanan bioskop

    7. Multi-basa kasedhiya

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif

     

     

  • KL-5021A Feeding Pump

    Pompa Makan KL-5021A

    1. Ukuran palem, bisa digawa nganggo portebel.

    2. Basis daya sing bisa dicopot.

    3. Serep batere nganti 8 jam, pratondo status batere.

    4. Mundur lan ngresiki kanthi tarif sing bisa disetel.

    5. Infus luwih anget ing suhu sing bisa disetel.

    6. Kompatibel karo tenaga kendaraan kanggo ambulans.

    7. Tampilan wektu nyata volume VTBI / aliran / volume infus.

    8. DPS, sistem tekanan dinamis, ndeteksi variasi tekanan sejajar.

    9. Priksa sejarah ing sejarah mlebu nganti 50000 acara.

    10. Manajemen nirkabel: ngawasi pusat dening Sistem Manajemen Infus.