head_banner

Pompa Panganan Infus Pakan Enteral Portable KL-5031N

Pompa Panganan Infus Pakan Enteral Portable KL-5031N

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Prinsip teknik teknik: Rotary

2. Macem-macem:

-.pilihan saka 5 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

-Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

3. Efisien:

-.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

-.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

4. Sederhana:

-. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

-Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

-. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

-. Pangopènan sing Gampang

5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg saka pompa panganan menyang panganan sing wis ditemtokake kanggo njamin akurasi lan keamanan bioskop

7. Multi-basa kasedhiya

8. Desain pemanasan cairan khusus:

suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif

 

 


  • :
  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Spesifikasi kanggo Pompa Pakan Enteral KL-5031N:

    Model KL-5031N
    Mekanisme Mompa Rotary
    Setelan Pakan Enteral Panganan enteral standar disetel nganggo tabung silikon, siji saluran
    Tingkat Aliran 1-2000 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
    Nyedhot / Tingkat Flush 100 ~ 2000ml / jam (tambahan 1 ml / jam)
    Volume Pembersihan / Bolus 1-100 ml (tambahan 1 ml)
    Nyedhot / Tingkat Flush 100-2000 ml / jam (tambahan 1 ml / jam)
    Ngisep / Volume Flush 1-1000 ml (tambahan 1 ml)
    Akurasi ± 5%
    VTBI 1-20000 ml (ing tambahan 0,1 ml)
    Mode Panganan Suwine, intermiten, Pulsa, Wektu, Ilmiah
    KTO 1-10 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
    Weker oklusi, botol kosong, batere sithik, batere pungkasan, mati listrik AC,
    kesalahan tabung, kesalahan tingkat, kesalahan motor, kesalahan hardware,
    liwat suhu, siyaga, turu.
    Fitur Tambahan Volume infus nyata-wektu, ngoper daya otomatis, tombol bisu,
    purge, bolus, memori sistem, log sejarah, kunci loker, nyedhot, reresik
    * Anget Cairan Pilihan (30-37 ℃, luwih saka weker suhu)
    Sensitivitas Okupsi 3 Tataran: Dhuwur 、 tengah 、 endhek
    Deteksi udhara Ndeteksi gulung ing kamar
    Log Sejarah 30 dina
    Manajemen nirkabel Pilihan
    Sumber Daya, AC 110-240V, 50 / 60HZ, ≤100VA
    Tenaga Kendaraan (Ambulans) 24V
    Batere 12,6 V, bisa diisi ulang, Lithium
    Urip Batere 5 jam kanthi 125ml / jam
    Suhu Makarya 5-40
    Kelembapan Relatif 10-80%
    Tekanan Atmosfer 860-1060 hpa
    Ukurane 126 (L) * 174 (W) * 100 (H) mm
    Bobot 1,5 kg
    Klasifikasi Keamanan Kelas Ⅱ, ketik BF
    Perlindhungan Input Cairan IP23




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita