head_banner

Pompa Makan KL-5021A

Pompa Makan KL-5021A

Katrangan singkat:

1. Ukuran palem, bisa digawa nganggo portebel.

2. Basis daya sing bisa dicopot.

3. Serep batere nganti 8 jam, pratondo status batere.

4. Mundur lan ngresiki kanthi tarif sing bisa disetel.

5. Infus luwih anget ing suhu sing bisa disetel.

6. Kompatibel karo tenaga kendaraan kanggo ambulans.

7. Tampilan wektu nyata volume VTBI / aliran / volume infus.

8. DPS, sistem tekanan dinamis, ndeteksi variasi tekanan sejajar.

9. Priksa sejarah ing sejarah mlebu nganti 50000 acara.

10. Manajemen nirkabel: ngawasi pusat dening Sistem Manajemen Infus.


Detail Produk

Tag Produk

Model KL-5021A
Mekanisme Mompa Peristaltik curvilinear
Setelan Pakan Enteral Panganan enteral standar disetel nganggo tabung silikon
Tingkat Aliran 1-2000 ml / jam (tambahan 1, 5, 10 ml / jam)
Mbersihake, Bolus Cuci nalika pompa mandheg, bolus nalika pompa diwiwiti, tingkat sing bisa disetel 600-2000 ml / jam (ing kenaikan 1, 5, 10 ml / jam)
Akurasi ± 5%
VTBI 1-9999 ml (ing tambahan 1, 5, 10 ml)
Mode Panganan ml / h
Nyedhot 600-2000 ml / jam (tambahan 1, 5, 10 ml / jam)
Reresik 600-2000 ml / jam (tambahan 1, 5, 10 ml / jam)
Weker Kesempatan, air-line, mbukak lawang, program pungkasan, batere sithik, batere pungkasan, mati listrik AC, malfungsi motor, malfungsi sistem, siyaga, dislokasi tabung
Fitur Tambahan Volume infus nyata-wektu, ngoper daya otomatis, tombol bisu, purge, bolus, memori sistem, log riwayat, loker kunci, mundur, reresik
* Anget Cairan Opsional (30-37 in, tambahan 1 r, luwih saka alarm suhu)
Sensitivitas Okupsi Dhuwur, sedheng, endhek
Deteksi udhara Detektor ultrasonik
Wireless Maniring Pilihan
Log Sejarah 30 dina
Sumber Daya, AC 110-230 V, 50/60 Hz, 45 VA
Tenaga Kendaraan (Ambulans) 12 V
Batere 10,8 V, bisa diisi ulang
Urip Batere 8 jam kanthi 100 ml / jam
Suhu Makarya 10-30 ℃
Kelembapan Relatif 30-75%
Tekanan Atmosfer 860-1060 hpa
Ukurane 150 (L) * 120 (W) * 60 (H) mm
Bobot 1,5 kg
Klasifikasi Keamanan Kelas II, jinis CF
Perlindhungan Input Cairan IPX5

 

FAQ

P: Apa sampeyan produsen produk iki?

A: Ya, wiwit taun 1994.

P: Apa sampeyan duwe tandha CE kanggo produk iki?

A: Nggih.

P: Apa sampeyan perusahaan sing disertifikasi ISO?

A: Nggih.

P: Pinten taun babar pisan produk iki?

A: Garansi rong taun.

P: Tanggal pangiriman?

A: Biasane sajrone 1-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita