head_banner

Pompa Pakan Ganda kanthi Pompa Nutrisi Enteral Function Entertain Otomatis sing digunakake ing ICU KL-5051N

Pompa Pakan Ganda kanthi Pompa Nutrisi Enteral Function Entertain Otomatis sing digunakake ing ICU KL-5051N

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Prinsip teknik utama: Rotary kanthi fungsi flush otomatis

2. Macem-macem:

-.pilihan saka 6 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

-Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

3. Efisien:

-.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

-.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

4. Sederhana:

-. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

-Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

-. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

-. Pangopènan sing Gampang

5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg kanggo nutriton enteral, bentuk T sing bisa dikembangake dening awake dhewe

7. Multi-basa kasedhiya

8. Desain pemanasan cairan khusus:

suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Pompa Pakan Enteral Rotary Dual Channel kanthi Fungsi Flush Otomatis

Model KL-5051N
Mekanisme Mompa Rotary kanthi fungsi flush otomatis
Setelan Pakan Enteral Kompatibel karo pesawat panganan enteral berbentuk T, saluran dobel
Tingkat Aliran 1-2000 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
Nyedhot / Tingkat Flush 100 ~ 2000ml / jam (tambahan 1 ml / jam)
Volume Pembersihan / Bolus 1-100 ml (tambahan 1 ml)
Nyedhot / Tingkat Flush 100-2000 ml / jam (tambahan 1 ml / jam)
Ngisep / Volume Flush 1-1000 ml (tambahan 1 ml)
Akurasi ± 5%
VTBI 1-20000 ml (ing tambahan 0,1 ml)
Mode Panganan Suwine, intermiten, Pulsa, Wektu, Ilmiah. Siram
KTO 1-10 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
Weker oklusi, air-in-line, batere sithik, batere pungkasan, mati listrik AC,
kesalahan tabung, kesalahan tingkat, kesalahan motor, kesalahan hardware,
liwat suhu, siyaga, turu.
Fitur Tambahan Volume infus nyata-wektu, ngoper daya otomatis, tombol bisu,
purge, bolus, memori sistem, log sejarah, kunci loker, nyedhot, reresik
* Anget Cairan Pilihan (30-37 ℃, luwih saka weker suhu)
Sensitivitas Okupsi 3 Tataran: Dhuwur 、 tengah 、 endhek
Deteksi udhara Detektor ultrasonik
Log Sejarah 30 dina
Manajemen nirkabel Pilihan
Sumber Daya, AC 110-240V, 50 / 60HZ, ≤100VA
Tenaga Kendaraan (Ambulans) 24V
Batere 12,6 V, bisa diisi ulang, Lithium
Urip Batere 5 jam kanthi 125ml / jam
Suhu Makarya 5-40
Kelembapan Relatif 10-80%
Tekanan Atmosfer 860-1060 hpa
Ukurane 126 (L) * 174 (W) * 100 (H) mm
Bobot 1,6 kg
Klasifikasi Keamanan Kelas Ⅱ, ketik BF
Perlindhungan Input Cairan IP23




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita