head_banner

Pompa TCI

  • KL-605T TCI Pump

    Pompa TCI KL-605T

    Fitur

    1. Mode kerja:

    infus pancet, infus intermiten, TCI (Target Kontrol Infus).

    2. Multiply mode infus:

    mode gampang, tingkat aliran, wektu, bobot awak, plasma TCI, efek TCI

    3. mode ngitung TCI:

    mode maksimal, mode tambahan, mode konstan.

    4. Kompatibel karo jarum suntik standar apa wae.

    5. Tingkat bolus sing bisa disetel 0,1-1200 ml / jam kanthi kenaikan 0,01, 0,1, 1, 10 ml / jam.

    6. Tingkat KVO sing bisa disetel 0,1-1 ml / jam kanthi tambahan 0,01 ml / jam.

    7. Otomatis anti-bolus.

    8. Perpustakaan narkoba.

    9. Log sejarah 50.000 prastawa.

    10. Stackable kanggo macem-macem saluran.