head_banner

Sets Dipakani Enteral

  • ENFit Enteral Nutrition Feeding Tube Screw Cap Set for Gravity Use and Pump Use

    Set Cap Screw Tube Nutrisi Enteral Nutrisi Enteral kanggo Gunakake Gravitasi lan Gunakake Pump

    Fitur:

    1. Tabung co-extrusion dual-layer kita nggunakake TOTM (gratis DEHP) minangka plastisis. Lapisan njero ora ngemot warna. Werna ungu saka lapisan njaba bisa nyegah nyalahi panggunaan nganggo set IV.

    2. Kompatibel karo macem-macem pompa panganan lan wadhah nutrisi cair.

    3. Konektor ENFit ® internasional bisa digunakake kanggo macem-macem tabung pakan nasogastrik. Desain konektor ENFit ® bisa nyegah tabung pakan ora sengaja dipasang ing set IV.

    4. Konektor ENFit ® cocog banget kanggo panganan solusi nutrisi lan tabung siram.

    5. Kita duwe model lan spesifikasi sing beda kanggo nyukupi kabutuhan klinik.

    6. Produk kita bisa dituntut kanggo tabung pakan nasogastrik, tabung weteng nasogastrik, kateter nutrisi enteral lan pompa panganan.

    7. Dawane tabung silikon standar yaiku 11cm lan 21cm. 11cm digunakake kanggo mekanisme rotasi pompa. 21cm digunakake kanggo mekanisme pompa panganan kanggo peristaltik.

  • Enteral Feeding Set Nutrition Bag Set

    Set Makan Nutrisi Enteral Set

    Fitur:

    1. Tabung co-extrusion dual-layer kita nggunakake TOTM (gratis DEHP) minangka plastisis. Lapisan njero ora ngemot warna. Werna ungu saka lapisan njaba bisa nyegah nyalahi panggunaan nganggo set IV.

    2. Kompatibel karo macem-macem pompa panganan lan wadhah nutrisi cair.

    3. Konektor langkah internasional sing internasional bisa digunakake kanggo macem-macem tabung pakan nasogastrik. Desain konektor desain sing mlaku bisa nyegah tabung pakan ora sengaja dipasang ing set IV.

    4. Konektor Y-shapped gampang banget kanggo panganan solusi nutrisi lan tabung siram.

    5. Kita duwe model lan spesifikasi sing beda kanggo nyukupi kabutuhan klinik.

    6. Produk kita bisa dituntut kanggo tabung pakan nasogastrik, tabung weteng nasogastrik, kateter nutrisi enteral lan pompa panganan.

    7. Dawane tabung silikon standar yaiku 11cm lan 21cm. 11cm digunakake kanggo mekanisme rotasi pompa. 21cm digunakake kanggo mekanisme pompa panganan kanggo peristaltik.