head_banner

Pompa Infus Gunakake Kedokteran Hewan KL-8071A Kanggo Klinik Vet

Pompa Infus Gunakake Kedokteran Hewan KL-8071A Kanggo Klinik Vet

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Kompak, hotspot

2.dua cara nyumerepi bisa nemokake kahanan panggunaan sing beda: ndandani pompa ing penjepit tiang lan digantung ing kandhang dokter hewan

3. Prinsip kerja: pervalitik curvilinear, mekanisme iki dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

4. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

5. Tampilan wektu nyata volume volume / tingkat bolus / volume bolus / tingkat KVO.

6. Katon 9 layar weker ing layar.

7. Ganti tingkat aliran tanpa mandheg pompa.

8. Baterai lithium, voltase jembar saka 110-240V

 


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Pompa Infus Gunakake Kedokteran Hewan KL-8071A Kanggo Klinik Vet

Model KL-8071A
Mekanisme Mompa Peristaltik curvilinear
IV Setel Kompatibel karo set IV standar apa wae
Tingkat Aliran 0,1-1200 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
Mbersihake, Bolus 100-1200ml / jam (tambahan 1 ml / jam)

Cuci nalika pompa mandheg, bolus nalika pompa diwiwiti

Akurasi ± 3%
VTBI 1-20000ml
Mode Infus ml / jam, gulung / mnt, adhedhasar wektu
Tingkat KVO 0,1-5ml / jam
Weker Kesempatan, air-line, mbukak lawang, program pungkasan, batere sithik, batere pungkasan, mati listrik AC, malfungsi motor, malfungsi sistem, siyaga
Fitur Tambahan Volume infus nyata-wektu, ngoper daya otomatis, tombol bisu, purge, bolus, memori sistem, kunci loker, kompak, portabel, dicopot, perpustakaan obat, tingkat aliran pangowahan tanpa nyetop pompa.
Sensitivitas Okupsi Dhuwur, sedheng, endhek
Log Sejarah 30 dina
Deteksi udhara Detektor ultrasonik
Manajemen nirkabel Pilihan
Tenaga Kendaraan (Ambulans) 12 V
Sumber Daya, AC AC100V ~ 240V 50 / 60Hz
Batere 12V, bisa diisi ulang, 8 jam kanthi 25ml / jam
Suhu Makarya 10-30 ℃
Kelembapan Relatif 30-75%
Tekanan Atmosfer 860-1060 hpa
Ukurane 150 * 125 * 60mm
Bobot 1,7 kg
Klasifikasi Keamanan Kelas , ketik CF
Perlindhungan Input Cairan IPX5

 

 






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan