head_banner

Pompa Syringe KL-602

Pompa Syringe KL-602

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Ukuran jarum suntik sing ditrapake: 10, 20, 30, 50/60 ml.

2. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

3. Otomatis anti-bolus.

4. Kalibrasi otomatis.

5. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

6. Alarm audio visual bisa luwih aman.

7. Manajemen nirkabel kanthi Sistem Manajemen Infus.

8. Ditumpuk nganti 4 Pompa Jarum suntik (Stasiun Docking 4-in-1) utawa 6 Pompa Syringe (Stasiun Docking 6-in-1) kanthi kabel listrik siji.

9. Gampang nggunakake filsafat operasi

10. Model sing disaranake dening staf medis ing saindenging jagad.


Detail Produk

Tag Produk

FAQ

P: Apa sampeyan produsen produk iki?

A: Ya, wiwit taun 1994.

P: Apa sampeyan duwe tandha CE kanggo produk iki?

A: Nggih.

P: Apa sampeyan perusahaan sing disertifikasi ISO?

A: Nggih.

P: Pinten taun babar pisan produk iki?

A: Garansi rong taun.

P: Tanggal pangiriman?

A: Biasane sajrone 1-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

Q: Apa bisa nyusun horisontal luwih saka rong pompa?

A: Ya, bisa ditumpuk nganti 4 pompa utawa 6 pompa.

 

Spesifikasi

Model KL-602
Ukuran Jarum suntik 10, 20, 30, 50/60 ml
Jarum suntik sing ditrapake Kompatibel karo syringe standar apa wae
VTBI 0,1-9999 ml

1000 ml kanthi tambahan 0,1 ml

≥1000 ml kanthi tambahan 1 ml

Tingkat Aliran Jarum suntik 10 ml: 0,1-400 ml / jam

Jarum suntik 20 ml: 0,1-600 ml / jam

Jarum suntik 30 ml: 0,1-900 ml / jam

Jarum suntik 50/60 ml: 0,1-1300 ml / jam

100 ml / jam kanthi tambahan 0,1 ml / jam

≥100 ml / jam kanthi tambahan 1 ml / jam

Tingkat Bolus 400 ml / h-1300 ml / jam, bisa diatur
Anti-Bolus Otomatis
Akurasi ± 2% (akurasi mekanik ≤1%)
Mode Infus Tingkat aliran: ml / menit, ml / jam

Dhasar wektu

Bobot awak: mg / kg / min, mg / kg / jam, ug / kg / min, ug / kg / jam lsp.

Tingkat KVO 0,1-1 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
Weker Kesempatan, cedhak kosong, program pungkasan, batere sithik, batere pungkasan,

Mati listrik AC, malfungsi motor, malfungsi sistem, siyaga,

kesalahan sensor tekanan, kesalahan instalasi jarum suntik, jarum suntik

Fitur Tambahan Volume infus nyata-wektu, ngoper daya otomatis,

identifikasi jarum suntik otomatis, tombol bisu, purge, bolus, anti-bolus,

memori sistem, kunci loker

Perpustakaan Obat Kasedhiya
Sensitivitas Okupsi Dhuwur, sedheng, endhek
Docking Station Stackable nganti 4-in-1 utawa 6-in-1 Docking Station kanthi kabel listrik siji
Wireless Maniring Pilihan
Sumber Daya, AC 110/230 V (opsional), 50/60 Hz, 20 VA
Batere 9,6 ± 1,6 V, bisa diisi ulang
Urip Batere 7 jam kanthi 5 ml / jam
Suhu Makarya 5-40
Kelembapan Relatif 20-90%
Tekanan Atmosfer 860-1060 hpa
Ukurane 314 * 167 * 140 mm
Bobot 2,5 kg
Klasifikasi Keamanan Kelas Ⅱ, ketik CF

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita