head_banner

Produk

  • ZNB-XD Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XD

    Fitur:

    1. Diluncurake ing taun 1994, Pompa Infus buatan China pertama.

    2. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    3. Bebarengan dikalibrasi dadi 6 IV set.

    4. Lima tingkat sensitivitas oklusi.

    5. Deteksi udara-line ing Ulltrasonik.

    6. Tampilan wektu nyata volume sing diinfus.

    7. Ganti mode KVO kanthi otomatis sawise volume prasetel rampung.

    8. Memori paramèter sing mlaku pungkasan sanajan ora aktif.

    9. Termostat internal: 30-45 ℃ luwes.

    Mekanisme kasebut dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    Iki minangka fitur unik dibandhingake karo Pump Infusion liyane.

  • KL-602 Syringe Pump

    Pompa Syringe KL-602

    Fitur:

    1. Ukuran jarum suntik sing ditrapake: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    2. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    3. Otomatis anti-bolus.

    4. Kalibrasi otomatis.

    5. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    6. Alarm audio visual bisa luwih aman.

    7. Manajemen nirkabel kanthi Sistem Manajemen Infus.

    8. Ditumpuk nganti 4 Pompa Jarum suntik (Stasiun Docking 4-in-1) utawa 6 Pompa Syringe (Stasiun Docking 6-in-1) kanthi kabel listrik siji.

    9. Gampang nggunakake filsafat operasi

    10. Model sing disaranake dening staf medis ing saindenging jagad.

  • KL-8052N Infusion Pump

    Pompa Infus KL-8052N

    Fitur:

    1. Termostat internal: 30-45luwes

    Mekanisme kasebut dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    Iki minangka fitur unik dibandhingake karo Pump Infusion liyane.

    2. Mekanik canggih kanggo akurasi lan konsistensi infus sing dhuwur.

    3. Ditrapake kanggo wong diwasa, Paediatrics lan NICU (Neonatal).

    4. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    5. Tampilan wektu nyata volume volume / tingkat bolus / volume bolus / tingkat KVO.

    6, tampilan LCD Gedhe. Katon 9 layar weker.

    7. Ganti tingkat aliran tanpa mandheg pompa.

    8. CPU kembar yaiku supaya proses infus luwih aman.

    9. Serep batere nganti 5 jam, pratondo status batere.

    10. Gampang nggunakake filsafat operasi.

    11. Model sing disaranake dening staf medis ing saindenging jagad.

  • KL-605T Syringe Pump

    Pompa Syringe KL-605T

    Fitur:

    1. Mekanik canggih kanggo akurasi lan konsistensi infus sing dhuwur.

    2. Desain anti Siphonage.

    3. Alarm sing katon lan bisa dirungokake kanthi lengkap.

    4. Ukuran jarum suntik sing ditrapake: 5, 10, 20, 30, 50/60 ml.

    5. Merek jarum suntik khusus.

    6. Pangurangan bolus otomatis sawise oklusi.

    7. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    8. Manajemen nirkabel: ngawasi pusat dening Sistem Manajemen Infus.

    9. DPS, sistem tekanan dinamis, ndeteksi variasi tekanan ing garis Ekstensi.

    10. Serep batere nganti 8 jam, pratondo status batere.

  • ZNB-XK Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XK

    Fitur:

    1. Keyboard angka kanggo input data cepet.

    2. Lima tingkat sensitivitas oklusi.

    3. Sensor gulung ditrapake.

    4. Sambungan telpon perawat.

    5. Ditrapake kanggo wong diwasa, Paediatrics lan NICU (Neonatal).

    6. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    7. Deteksi udara-garis ing Ulltrasonik.

    8. Tampilan wektu nyata paramèter infus.

    9. Ganti mode KVO kanthi otomatis sawise volume prasetel rampung.

    10. Memori paramèter sing mlaku pungkasan sanajan ora aktif.

    11. Termostat internal: 30-45luwes

    Mekanisme kasebut dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    Iki minangka fitur unik dibandhingake karo Pump Infusion liyane.

  • KL-702 Syringe Pump

    Pompa Syringe KL-702

    Fitur:

    1. Saluran dobel, weker audio-visual sing kapisah.

    2. Mode infus: laju aliran, adhedhasar wektu, bobot awak

    3. Ukuran jarum suntik sing ditrapake: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    4. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    5. Otomatis anti-bolus.

    6. Kalibrasi otomatis.

    7. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    8. Manajemen nirkabel: ngawasi pusat dening Sistem Manajemen Infus

    9. Mode wengi kanggo ngirit daya.

  • ZNB-XAII Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XAII

    1. Deteksi udara-garis ing Ulltrasonik.

    2. Jembar tingkat aliran & VTBI.

    3. Sambungan telpon perawat.

    4. Konektivitas tenaga kendaraan (Ambulans).

    5. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    6. Log sejarah 50000 prastawa.

    7. CPU kembar yaiku supaya proses infus luwih aman.

    8. Alarm sing katon lan bisa dirungokake kanthi lengkap.

    9. Informasi kunci lan panjelasan mandhiri pangguna sing ditampilake.

    10. Mode infus liyane: tingkat aliran, drop / min, wektu, bobot awak, nutrisi

    11. Hadiah sing apik kanggo "Penghargaan Desain Bintang Merah China 2010"

  • Veterinary Use Infusion Pump KL-8071A For Vet Clinic

    Pompa Infus Gunakake Kedokteran Hewan KL-8071A Kanggo Klinik Vet

    Fitur:

    1. Kompak, hotspot

    2.dua cara nyumerepi bisa nemokake kahanan panggunaan sing beda: ndandani pompa ing penjepit tiang lan digantung ing kandhang dokter hewan

    3. Prinsip kerja: pervalitik curvilinear, mekanisme iki dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    4. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    5. Tampilan wektu nyata volume volume / tingkat bolus / volume bolus / tingkat KVO.

    6. Katon 9 layar weker ing layar.

    7. Ganti tingkat aliran tanpa mandheg pompa.

    8. Baterai lithium, voltase jembar saka 110-240V

     

  • ENFit Enteral Nutrition Feeding Tube Screw Cap Set for Gravity Use and Pump Use

    Set Cap Screw Tube Nutrisi Enteral Nutrisi Enteral kanggo Gunakake Gravitasi lan Gunakake Pump

    Fitur:

    1. Tabung co-extrusion dual-layer kita nggunakake TOTM (gratis DEHP) minangka plastisis. Lapisan njero ora ngemot warna. Werna ungu saka lapisan njaba bisa nyegah nyalahi panggunaan nganggo set IV.

    2. Kompatibel karo macem-macem pompa panganan lan wadhah nutrisi cair.

    3. Konektor ENFit ® internasional bisa digunakake kanggo macem-macem tabung pakan nasogastrik. Desain konektor ENFit ® bisa nyegah tabung pakan ora sengaja dipasang ing set IV.

    4. Konektor ENFit ® cocog banget kanggo panganan solusi nutrisi lan tabung siram.

    5. Kita duwe model lan spesifikasi sing beda kanggo nyukupi kabutuhan klinik.

    6. Produk kita bisa dituntut kanggo tabung pakan nasogastrik, tabung weteng nasogastrik, kateter nutrisi enteral lan pompa panganan.

    7. Dawane tabung silikon standar yaiku 11cm lan 21cm. 11cm digunakake kanggo mekanisme rotasi pompa. 21cm digunakake kanggo mekanisme pompa panganan kanggo peristaltik.

  • Kangaroo Tube Feeding Pump Enteral Nutrition Feeding Pump Match Kangroo Consumables KL-5041N with Automatic Flush Function

    Pompa Makan Kanguru Tabung Kanguru Pompa Pakan Nutrisi Enteral Pertandhingan Kangroo Konsumsi KL-5041N kanthi Fungsi Flush Otomatis

    Fitur:

    1. Prinsip teknik utama: Rotary kanthi fungsi flush otomatis, cocog karo konsumsi Kangroo

    2. Macem-macem:

    -.pilihan saka 6 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

    -Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

    3. Efisien:

    -.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

    -.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

    4. Sederhana:

    -. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

    -Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

    -. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

    -. Pangopènan sing Gampang

    5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

    6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg kanggo nutriton enteral, cocog karo konsumsi Kangroo

    7. Multi-basa kasedhiya

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif

     

     

  • Dual Feeding Pump with Automatic Flush Function Enteral Nutrition Pump use in ICU KL-5051N

    Pompa Pakan Ganda kanthi Pompa Nutrisi Enteral Function Entertain Otomatis sing digunakake ing ICU KL-5051N

    Fitur:

    1. Prinsip teknik utama: Rotary kanthi fungsi flush otomatis

    2. Macem-macem:

    -.pilihan saka 6 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

    -Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

    3. Efisien:

    -.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

    -.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

    4. Sederhana:

    -. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

    -Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

    -. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

    -. Pangopènan sing Gampang

    5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

    6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg kanggo nutriton enteral, bentuk T sing bisa dikembangake dening awake dhewe

    7. Multi-basa kasedhiya

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif

  • Portable Enteral Feeding Pump Nutrition Infusion Pump KL-5031N

    Pompa Panganan Infus Pakan Enteral Portable KL-5031N

    Fitur:

    1. Prinsip teknik teknik: Rotary

    2. Macem-macem:

    -.pilihan saka 5 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

    -Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

    3. Efisien:

    -.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

    -.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

    4. Sederhana:

    -. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

    -Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

    -. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

    -. Pangopènan sing Gampang

    5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

    6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg saka pompa panganan menyang panganan sing wis ditemtokake kanggo njamin akurasi lan keamanan bioskop

    7. Multi-basa kasedhiya

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif