head_banner

Vet Gunakake Pompa

  • Veterinary Use Infusion Pump KL-8071A For Vet Clinic

    Pompa Infus Gunakake Kedokteran Hewan KL-8071A Kanggo Klinik Vet

    Fitur:

    1. Kompak, hotspot

    2.dua cara nyumerepi bisa nemokake kahanan panggunaan sing beda: ndandani pompa ing penjepit tiang lan digantung ing kandhang dokter hewan

    3. Prinsip kerja: pervalitik curvilinear, mekanisme iki dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    4. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    5. Tampilan wektu nyata volume volume / tingkat bolus / volume bolus / tingkat KVO.

    6. Katon 9 layar weker ing layar.

    7. Ganti tingkat aliran tanpa mandheg pompa.

    8. Baterai lithium, voltase jembar saka 110-240V