head_banner

Pompa Infus KL-8052N

Pompa Infus KL-8052N

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Termostat internal: 30-45luwes

Mekanisme kasebut dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

Iki minangka fitur unik dibandhingake karo Pump Infusion liyane.

2. Mekanik canggih kanggo akurasi lan konsistensi infus sing dhuwur.

3. Ditrapake kanggo wong diwasa, Paediatrics lan NICU (Neonatal).

4. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

5. Tampilan wektu nyata volume volume / tingkat bolus / volume bolus / tingkat KVO.

6, tampilan LCD Gedhe. Katon 9 layar weker.

7. Ganti tingkat aliran tanpa mandheg pompa.

8. CPU kembar yaiku supaya proses infus luwih aman.

9. Serep batere nganti 5 jam, pratondo status batere.

10. Gampang nggunakake filsafat operasi.

11. Model sing disaranake dening staf medis ing saindenging jagad.


Detail Produk

Tag Produk

FAQ

P: Apa sampeyan produsen produk iki?

A: Ya, wiwit taun 1994.

P: Apa sampeyan duwe tandha CE kanggo produk iki?

A: Nggih.

P: Apa sampeyan perusahaan sing disertifikasi ISO?

A: Nggih.

P: Pinten taun babar pisan produk iki?

A: Garansi rong taun.

P: Tanggal pangiriman?

A: Biasane sajrone 1-5 dina kerja sawise nampa pembayaran.

 

Spesifikasi

Model KL-8052N
Mekanisme Mompa Peristaltik curvilinear
IV Setel Kompatibel karo set IV standar apa wae
Tingkat Aliran 0,1-1500 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
Mbersihake, Bolus 100-1500 ml / jam (tambahan 1 ml / jam)

Cuci nalika pompa mandheg, bolus nalika pompa diwiwiti

Volume bolus 1-20 ml (tambahan 1 ml)
Akurasi ± 3%
* Termostat internal 30-45 ℃, bisa disetel
VTBI 1-9999 ml
Mode Infus ml / jam, gulung / mnt, adhedhasar wektu
Tingkat KVO 0,1-5 ml / jam (ing 0,1 ml / jam tambahan)
Weker Kesempatan, air-line, mbukak lawang, program pungkasan, batere sithik, batere pungkasan,

Daya mati AC, malfungsi motor, malfungsi sistem, siyaga

Fitur Tambahan Volume / volume bolus / volume bolus / tingkat KVO nyata-nyata,

ngoper daya otomatis, tombol bisu, purge, bolus, memori sistem,

kunci loker, ganti tarif aliran tanpa mandheg pompa

Sensitivitas Okupsi Dhuwur, sedheng, endhek
Deteksi udhara Detektor ultrasonik
Wireless Maniring Pilihan
Sumber Daya, AC 110/230 V (opsional), 50-60 Hz, 20 VA
Batere 9,6 ± 1,6 V, bisa diisi ulang
Urip Batere 5 jam ing 30 ml / jam
Suhu Makarya 10-40 ℃
Kelembapan Relatif 30-75%
Tekanan Atmosfer 700-1060 hpa
Ukurane 174 * 126 * 215 mm
Bobot 2,5 kg
Klasifikasi Keamanan Kelas Ⅰ, ketik CF

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita