4
banner3
banner1

produk

Fokus karo peralatan medis sajrone 27 taun

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

about_us

apa sing kita lakoni

Diadegake ing taun 1994, Beijing KellyMedCo., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu R&D, manufaktur lan pemasaran sistem infus, didhukung dening Institut Mekanika, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina. Fasilitas Manufaktur, Pusat R&D, Divisi QC, Divisi Penjualan Dalam Negeri, Divisi Penjualan Int'l, lan Pusat Dhukungan Pelanggan didegake ing KellyMed. Insinyur utama ing Fisika, Radiasi Inframerah, Elektronik, Ultrasonik, Otomasi, Komputer, Sensor lan Mekanik.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • New technology transformation mode,research high quality products

    teknologi

    Mode transformasi teknologi anyar, riset produk berkualitas tinggi

  • Professional research project team for different customer needs

    Panaliten

    Tim proyek riset profesional kanggo kabutuhan pelanggan sing beda

  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    personel

    Perusahaan ngenalake akeh bakat, riset proyek lan tanggung jawab kanggo pelanggan

aplikasi

Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu elite adipisicing

  • ICU

  • NICU

  • Ruang Operasi

  • Omah Perawat

  • 30 30

    Taun ing Medical

  • 400+ 400+

    Staff Kellymed

  • 60+ 60+

    Negara-negara

  • 50000 50000

    Instalasi

  • 100+ 100+

    Distributor Luar Negeri

warta

Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu elite adipisicing

Pusat Berita

Informasi industri piranti medis global

Kasus US COVID-19 ngluwihi 25 mln - Johns ...

Allyson Black, perawat terdaftar, ngrawat pasien COVID-19 ing ICU sementara (Intensive Care Unit) ing Harbour-UCLA Medical Center ing Torrance, California, AS, tanggal 21 Jan 2021. [Foto / Agensi] NEW YORK - The total COVID-19 kasus ing Amerika Serikat paling ndhuwur 25 yuta ing Sunda ...
liyane >>

Pemimpin dunia nampa tembakan vaksin COVID-19 ...

Sawetara negara, kalebu Mesir, UAE, Yordania, Indonesia, Brasil lan Pakistan, wis menehi vaksin COVID-19 sing diproduksi China kanggo nggunakake darurat. Lan akeh negara liyane, kalebu Chili, Malaysia, Filipina, Thailand lan Nigeria, nuntut vaksin Tionghoa utawa ...
liyane >>