head_banner

Set Makan Nutrisi Enteral Set

Set Makan Nutrisi Enteral Set

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Tabung co-extrusion dual-layer kita nggunakake TOTM (gratis DEHP) minangka plastisis. Lapisan njero ora ngemot warna. Werna ungu saka lapisan njaba bisa nyegah nyalahi panggunaan nganggo set IV.

2. Kompatibel karo macem-macem pompa panganan lan wadhah nutrisi cair.

3. Konektor langkah internasional sing internasional bisa digunakake kanggo macem-macem tabung pakan nasogastrik. Desain konektor desain sing mlaku bisa nyegah tabung pakan ora sengaja dipasang ing set IV.

4. Konektor Y-shapped gampang banget kanggo panganan solusi nutrisi lan tabung siram.

5. Kita duwe model lan spesifikasi sing beda kanggo nyukupi kabutuhan klinik.

6. Produk kita bisa dituntut kanggo tabung pakan nasogastrik, tabung weteng nasogastrik, kateter nutrisi enteral lan pompa panganan.

7. Dawane tabung silikon standar yaiku 11cm lan 21cm. 11cm digunakake kanggo mekanisme rotasi pompa. 21cm digunakake kanggo mekanisme pompa panganan kanggo peristaltik.


Detail Produk

Tag Produk

Model

Paket Panganan digunakake kanggo Pompa Panganan

Spike Set

JP2-1-101, JP2-1-102, JP2-1-103, JP2-1-104, JP2-1-105, JP2-1-106

Set Bag

JP2-2-101, JP2-2-102, JP2-2-103, JP2-2-104, JP2-2-105, JP2-2-106

Screw Cap Set

JP2-3-101, JP2-3-102, JP2-3-103, JP2-3-104, JP2-3-105, JP2-3-106

Screw Spike Set

JP2-3-107, JP2-3-108, JP2-3-109, JP2-3-110, JP2-3-111, JP2-3-112

Paket Panganan digunakake kanggo panganan gravitasi

Spike Set

JP2-1-001, JP2-1-002

Set Bag

JP2-2-001, JP2-2-002

Screw Cap Set

JP2-3-001, JP2-3-002

Screw Spike Set

JP2-3-003, JP2-3-004

FAQ

P: Apa sampeyan produsen produk iki?

A: Ya, kita duwe loro pabrik. Siji kanggo piranti medis, siji liyane kanggo barang-barang medis.

P: Apa sampeyan duwe tandha CE kanggo produk iki?

A: Nggih.

P: Apa digunakake kanggo tujuan panganan gravitasi?

A: Pilihan kanggo tujuan panganan gravitasi uga tujuan panganan pompa.

P: Apa umur produk iki?

A: Limang taun.

P: Jumlah pesanan minimal?

A: Kira-kira 1000 pcs miturut jumlah saben karton induk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita