head_banner

Pompa Makan Kanguru Tabung Kanguru Pompa Pakan Nutrisi Enteral Pertandhingan Kangroo Konsumsi KL-5041N kanthi Fungsi Flush Otomatis

Pompa Makan Kanguru Tabung Kanguru Pompa Pakan Nutrisi Enteral Pertandhingan Kangroo Konsumsi KL-5041N kanthi Fungsi Flush Otomatis

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Prinsip teknik utama: Rotary kanthi fungsi flush otomatis, cocog karo konsumsi Kangroo

2. Macem-macem:

-.pilihan saka 6 mode panganan miturut kabutuhan klinik;

-Bisa digunakake ing rumah sakit dening ahli perawatan kesehatan utawa pasien ing omah

3. Efisien:

-.Reset fungsi setelan paramèter ngidini para perawat bisa nggunakake wektu sing luwih efektif

-.30 dina track traceability kanggo mriksa kapan wae

4. Sederhana:

-. Layar tutul amba, gampang dioperasikake

-Desain intuisi nggawe pangguna langsung bisa mbukak pompa

-. Lengkap informasi ing layar kanggo ngetutake status pompa kanthi cepet

-. Pangopènan sing Gampang

5. Fitur canggih bisa mbantu pangguna nyuda risiko kesalahan manungsa

6. Kita bisa menehi solusi siji-mandeg kanggo nutriton enteral, cocog karo konsumsi Kangroo

7. Multi-basa kasedhiya

8. Desain pemanasan cairan khusus:

suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ luwes, bisa nyuda diare kanthi efektif

 

 


  • :
  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Khusus kanggo Tabung Kanguru Pompa Panganan Nutrisi Pompa Panganan karo Konsumsi Kangroo KL-5041N





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita