head_banner

Pompa Syringe

  • KL-602 Syringe Pump

    Pompa Syringe KL-602

    Fitur:

    1. Ukuran jarum suntik sing ditrapake: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    2. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    3. Otomatis anti-bolus.

    4. Kalibrasi otomatis.

    5. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    6. Alarm audio visual bisa luwih aman.

    7. Manajemen nirkabel kanthi Sistem Manajemen Infus.

    8. Ditumpuk nganti 4 Pompa Jarum suntik (Stasiun Docking 4-in-1) utawa 6 Pompa Syringe (Stasiun Docking 6-in-1) kanthi kabel listrik siji.

    9. Gampang nggunakake filsafat operasi

    10. Model sing disaranake dening staf medis ing saindenging jagad.

  • KL-605T Syringe Pump

    Pompa Syringe KL-605T

    Fitur:

    1. Mekanik canggih kanggo akurasi lan konsistensi infus sing dhuwur.

    2. Desain anti Siphonage.

    3. Alarm sing katon lan bisa dirungokake kanthi lengkap.

    4. Ukuran jarum suntik sing ditrapake: 5, 10, 20, 30, 50/60 ml.

    5. Merek jarum suntik khusus.

    6. Pangurangan bolus otomatis sawise oklusi.

    7. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    8. Manajemen nirkabel: ngawasi pusat dening Sistem Manajemen Infus.

    9. DPS, sistem tekanan dinamis, ndeteksi variasi tekanan ing garis Ekstensi.

    10. Serep batere nganti 8 jam, pratondo status batere.

  • KL-702 Syringe Pump

    Pompa Syringe KL-702

    Fitur:

    1. Saluran dobel, weker audio-visual sing kapisah.

    2. Mode infus: laju aliran, adhedhasar wektu, bobot awak

    3. Ukuran jarum suntik sing ditrapake: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    4. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    5. Otomatis anti-bolus.

    6. Kalibrasi otomatis.

    7. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    8. Manajemen nirkabel: ngawasi pusat dening Sistem Manajemen Infus

    9. Mode wengi kanggo ngirit daya.