head_banner

Pompa Infus

  • ZNB-XD Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XD

    Fitur:

    1. Diluncurake ing taun 1994, Pompa Infus buatan China pertama.

    2. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    3. Bebarengan dikalibrasi dadi 6 IV set.

    4. Lima tingkat sensitivitas oklusi.

    5. Deteksi udara-line ing Ulltrasonik.

    6. Tampilan wektu nyata volume sing diinfus.

    7. Ganti mode KVO kanthi otomatis sawise volume prasetel rampung.

    8. Memori paramèter sing mlaku pungkasan sanajan ora aktif.

    9. Termostat internal: 30-45 ℃ luwes.

    Mekanisme kasebut dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    Iki minangka fitur unik dibandhingake karo Pump Infusion liyane.

  • KL-8052N Infusion Pump

    Pompa Infus KL-8052N

    Fitur:

    1. Termostat internal: 30-45luwes

    Mekanisme kasebut dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    Iki minangka fitur unik dibandhingake karo Pump Infusion liyane.

    2. Mekanik canggih kanggo akurasi lan konsistensi infus sing dhuwur.

    3. Ditrapake kanggo wong diwasa, Paediatrics lan NICU (Neonatal).

    4. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    5. Tampilan wektu nyata volume volume / tingkat bolus / volume bolus / tingkat KVO.

    6, tampilan LCD Gedhe. Katon 9 layar weker.

    7. Ganti tingkat aliran tanpa mandheg pompa.

    8. CPU kembar yaiku supaya proses infus luwih aman.

    9. Serep batere nganti 5 jam, pratondo status batere.

    10. Gampang nggunakake filsafat operasi.

    11. Model sing disaranake dening staf medis ing saindenging jagad.

  • ZNB-XK Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XK

    Fitur:

    1. Keyboard angka kanggo input data cepet.

    2. Lima tingkat sensitivitas oklusi.

    3. Sensor gulung ditrapake.

    4. Sambungan telpon perawat.

    5. Ditrapake kanggo wong diwasa, Paediatrics lan NICU (Neonatal).

    6. Fungsi anti-bebas aliran supaya infus luwih aman.

    7. Deteksi udara-garis ing Ulltrasonik.

    8. Tampilan wektu nyata paramèter infus.

    9. Ganti mode KVO kanthi otomatis sawise volume prasetel rampung.

    10. Memori paramèter sing mlaku pungkasan sanajan ora aktif.

    11. Termostat internal: 30-45luwes

    Mekanisme kasebut dadi panas tabung IV kanggo nambah akurasi infus.

    Iki minangka fitur unik dibandhingake karo Pump Infusion liyane.

  • ZNB-XAII Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XAII

    1. Deteksi udara-garis ing Ulltrasonik.

    2. Jembar tingkat aliran & VTBI.

    3. Sambungan telpon perawat.

    4. Konektivitas tenaga kendaraan (Ambulans).

    5. Pustaka obat kanthi luwih saka 60 obatan.

    6. Log sejarah 50000 prastawa.

    7. CPU kembar yaiku supaya proses infus luwih aman.

    8. Alarm sing katon lan bisa dirungokake kanthi lengkap.

    9. Informasi kunci lan panjelasan mandhiri pangguna sing ditampilake.

    10. Mode infus liyane: tingkat aliran, drop / min, wektu, bobot awak, nutrisi

    11. Hadiah sing apik kanggo "Penghargaan Desain Bintang Merah China 2010"